Pleisterwerken

Pleisterwerken een hele klus, bezin voor je begint is hier wel degelijk aan de orde.

Wij hebben zelf de klus bij onze verbouwingen proberen te klaren en dit was geen succes, uiteindelijk hebben we dan ook professionele stukadoor ingehuurd.

  • Je weet niet hoeveel materiaal je moet klaar maken, waardoor je extra kosten hebt.
  • De tijd die je erin steekt had je beter een andere klus gedaan die je wel ligt.
  • De stukadoor zijn uurloon hoog? een klusser is misschien goedkoper maar deze doet er gegarandeerd meer uren over.
  • Gyproc? probeer de naden van de gyproc maar eens perfect te krijgen. Je ziet bijna altijd de naad waar 2 panelen elkaar raken, tenzij natuurlijk dat dit door een ervaren stukadoor gedaan is.

Pleisterwerken hier moet je echt feeling voor hebben of beter gezegd vakkennis. Je kan het wel zelf doen, als blijkt dat het resultaat toch niet bevredigend is en dan alsnog een pleisterwerker of stukadoor inhuren voor je project, dan ben je meer geld kwijt. Daarom ook dat iedereen aanraad deze klus direct uit te besteden aan een ervaren stukadoor of pleisterwerker.

 

Daarom ook dat wij adviseren dat je beter niet zelf eraan begint, zoek niet verder we geven je hier 2 bedrijven die zeer goede kwaliteit geven aan een eerlijke prijs.

Hanssen Pleisterwerken of Luyten Pleisterwerken  deze zijn uit Limburg, maar ook heel actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel.

Wil je dus kwalitatief de werken uitgevoerd hebben twijfel dan niet langer en geef je project uit aan een ervaren stukadoor.